training coaching

Effectieve Communicatie, Assertiviteit, Eigen Leiderschap II

1. Presentatie Technieken

Veel mensen hebben veel kennis, veel wensen, veel ideeën. Maar hoe brengt u die over? Hoe wordt u gehoord en gezien? Hoe krijgt u uw boodschap goed verteld? Presentatie Technieken biedt u heldere structuren en de do’s & don’ts om een boeiende spreker te worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Persoonlijke Uitstraling

Aanvullend op Presentatie Technieken is het belangrijk om bewust te worden van hoe u overkomt. Wat is het effect van uw “buitenkant”, uw uitstraling op de ander. Friemelen met uw handen kan door uw gehoor ervaren worden als ‘een zenuwachtige persoon’ en kan afleiden van hetgeen u vertelt. Tijdens deze dag wordt u bewust van de uitstraling die u heeft en gaat u werken aan de uitstraling die u graag wilt hebben.

3. Stress Reductie

Na het werken aan de buitenkant is het tijd om aandacht te geven aan de “binnenkant”. We gaan de diepte in om te onderzoeken welke overtuigingen stress verhogend zijn en om belemmeringen aan te pakken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Effectief Vergaderen

Goede leiders willen effectieve vergaderingen, zijn het zat om zoveel tijd te besteden aan veel ongestructureerd gepraat. Effectief Vergaderen biedt u vele handvatten om vergaderingen beter te structuren, to the point te vergaderen met agenda. Tevens weet u de tijd te nemen als het onderwerp een brainstormsessie vergt. U hoeft geen voorzitter te zijn om invloed te hebben op de vergadercultuur.

5. Onderhandelen

Als leider zult u wellicht ook regelmatig moeten onderhandelen. Onderhandelen is geen handjeklap dat we op de markt tijdens onze vakantie doen. Onderhandelen waarbij zowel de relatie als het resultaat van belang is, kunt u leren en gedurende de laatste dag van deze training gaan we daarmee aan de slag.

 

 

 

 

 

 

 

Persoonlijke groei en ontwikkeling

In deze 5 ½ daagse training worden de geleerde vaardigheden uit Effectieve Communicatie, Assertiviteit en Leidinggeven I, toegepast en uitgebreid aan de hand van nieuwe thema’s.

De training beslaat 5 ½ dag gespreid over 8 maanden
Aantal deelnemers: 4 -10
Locatie: Hilversum
Start: Op aanvraag

Programma:

Individuele intake van 1 uur p.p

Dag 1:
Dag 2:
Dag 3:
Dag 4:
Dag 5:

Presentatie Technieken
Persoonlijke uitstraling
Stress reductie
Effectief Vergaderen
Onderhandelen / afsluiting

09.00 -17.00 uur
10.00 -17.00 uur
10.00 -17.00 uur
10.00 -17.00 uur
10.00 -17.00 uur

Na 3 maanden 1 opfris/ evaluatie middag: 14:00 – 17:00 uur
De training is inclusief 3 individuele coaching van elk 1 uur

€ 4.950 BTW-vrij
Lunch, koffie, thee en versnaperingen € 90 per dag

Locatie

 Hilversum

Email

md.a@miriamnir.nl

Privacy Verklaring

Cookies & Privacyverklaring
Deze website gebruikt cookies en Google Analytics om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Wanneer u kiest om door te gaan nemen wij aan dat u hiermee akkoord gaat.

Lees hier onze privacyverklaring